About us

Reizen is onze passie. Lang reizen onze grote droom. We vinden het zo leuk, dat we in 2013 besloten ons appartement in Utrecht en onze banen er voor op te zeggen. Op 9 augustus 2013 verlieten wij Nederland per trein, om de continenten AziĆ« en OceaniĆ« te ontdekken. Onze reis had geen vooraf vastgelegd plan. We gunden onszelf de vrijheid om te zien wat er op ons pad zou komen. We hadden niet het doel om zo veel mogelijk landen aan te doen, we namen liever de tijd om wat minder landen goed te bezoeken. En wat waren we een goed team samen. Mark als navigator, routespecialist en webredacteur en Jamie als fotograaf, kwaliteitwaarborger en webvormgever. Beide zaten we niet graag stil, we hielden van de bergen en konden smullen van het lekkere eten onderweg.

Na vijftien maanden reizen zijn we - helaas - weer terug in Nederland, stiekem dromend, kunnen we niet nog een keer gaan? Want wat hebben wij genoten van deze fantastische reis!!

Mark & Jamie


1 opmerking:

  1. Dag Jamie,

    Wat ontzettend leuk dat jullie als 'onbekenden' voor mij regelmatig op mijn fotosite kijken! Heb direct jullie site bekeken, maar ben hiermee voorlopig nog niet klaar ... ;-). Gaaf dat jullie ook op Vanuatu zijn geweest. Ik herken veel Ni-van op de foto's (Ambrym en Malekula)! Wij willen volgend jaar naar de '...stans'.

    Ben positief jaloers om te zien dat jullie de parken Huanglong, Danxia en Jiuzhaiguo hebben bezocht. Ben zelf negen keer in China geweest, maar destijds kon je hier als westerling nog niet komen. Ik zou graag van jullie kennis en ervaringen gebruik willen maken als wij ook die kant opgaan. Is dat goed?

    Hatelijke groet van Paul de Roos

    BeantwoordenVerwijderen